Bullskorpor

12 juni, 2011

Torra bullar brukar ju aldrig vara en hit. Men dessa torra bullarna kan få vem som helst att vilja ta en extra till kaffet. Att göra skorpor är ett jättebra sätt att ta till vara på bullar som blivit över. Och de är lätta att gör och håller sig i en burk ett bra tag ifall de är helt torra.

HÄR hittar du ett recept på kanelbullar

Dela bullarna på hälften. Bred på extra saltat smör och strö över mortlad kardemumma. Lägg bullhalvorna på en plåt med den smörade sidan uppåt. Grädda i 150 grader i cirka 30 minuter. Stäng sedan av ugnen och öppna luckan lite på glänt och låt skorporna torka , det är viktigt att de torkar helt innan de läggs i en burk annars möglar dem.

Dela

Skriv en kommentar

  1. Oj oj oj vad mycket gott du bakar och så fina inbjudande bilder 🙂

    Hälsningar Josefin

  2. När jag bakar bullar så blir det aldrig några över att göra skorpor av.Men jag ska testa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close
Close