Om mig

Välkommen till mitt kök

Mitt namn är Danielle, och jag är en självlärd bakentusiast och receptskapare. Min kärlek för bakning och matlagning startade tidigt och mitt första recept knåpade jag ihop redan vid sju års ålder. För att hålla mig inspirerad i köket testar jag ständigt nya smaker och ingredienser. Här hittar du både inspirerande recept , tips och guider för att hjälpa dig lyckas i köket.

Om Heavenly Cupcake

Jag startade Heavenly Cupcake 2008 som min egen receptbok på nätet. I början var det mest för att slippa mejla och kopiera recept till vänner och familj men snart började fler och fler hitta till bloggen och idag är den inte bara min receptbok utan även många andras.

Jag är utbildad lärare och även om jag inte arbetar som det så ligger pedagogiken mig varmt om hjärtat. För mig är det viktigt att recept är enkla och logiska utan allt för mycket krusiduller. Jag har också skapat flera guider, både som filmklipp och steg-för-steg, för att visa att moment som kan te sig svåra inte alltid behöver vara det.

Heavenly Cupcake är för dig som vill inspireras och testa nya grejer. Om du vill lära dig mer och bli bättre i köket så finns det välbeprövade grundrecept och enkla guider för att hjälpa dig på vägen. Här finns en plats för alla, oavsett om du är nybörjare eller köksguru!

Mina egna favoritrecept

Coffee Cake med kanelsmul
Det här receptet har blivit en familjefavorit! Sen första gången jag bakade det så har både jag, mamma och min svägerska bakat det så många gånger.
Till receptet på Coffee Cake med kanelsmul
filmjölkslimpa med bikarbonat
Filmjölkslimpa
Det här grundreceptet på filmjölkslimpa har jag bakat så många gånger! Det är perfekt att kunna ta lite vad man har hemma och brödet håller sig saftigt jättelänge.
Till receptet på filmjölkslimpa
blondies med hallon och lime
Blondies med hallon och lime
Det här receptet experimenterade jag fram när jag jobbade på café och det var en stor hit! Kladdiga blondies med en fräsch smaka av hallon och lime som bryter av allt det söta. Magiskt gott!
Till receptet på Blondies med hallon och lime
Close
Close