Bästa bak- och dessertblogg 2015

6 november, 2015
Vinnare av Matbloggsprisets kategorier 2015
Foto: Matbloggspriset

Ja, det är ju jag det! Jag står där lite lätt förvirrad och superglad i mitten. Jag vann! Det är en underlig känsla att bli bekräftad för något som man gör för sig själv. Jag bloggar för att få utlopp för min kreativitet, för att bakning är meditation och för att jag älskar att inspirera andra. Och att sedan vinna ett så här fin pris för det jag gör! Ja, det har inte riktigt sjunkit in än . Jag har normalt sett absolut ingen scenskräck, jag älskar att prata och föreläsa. Men jag fick helt blackout när jag stod där uppe för att prata om sig själv, det var viss något helt annat!

Jag vill önska alla nya läsare som hittat hit riktigt välkomna! Jag hoppas ni hittar inspiration och något gott att testa. Glöm inte att hålla kontakten på Instagram, Facebook eller Twitter!

Och för er som följt mig ett tag, kanske flera år. TACK! Ni gör min dag med glada meddelanden om hur bra era bakverk blev och hur glada de som fick smaka var. Jag blir lika lycklig varje gång någon berättar hur mycket de gillar min blogg. Jag häpnar ofta över att saker jag slänger i hop i mitt kök kan ha så stor påverkan. Speciellt när jag får meddelanden som berättar hur lyckliga NI blev när alla berömde er för den goda kakan. Det värmer enda in i själen! För mig är detta precis vad mat är, gemenskap. Mat och fika är en så central del av vår gemenskap att vi ofta inte ens tänker på det. Och för mig blir det dubbelt upp för jag får lov att dela allt detta även med helt främmande människor. 

Delad glädje är dubbel glädje. Men det gäller även passion, inspiration och kunskap. Och därför kommer jag fortsätta dela min passion , min glädje, min inspiration och min kunskap med er här på Heavenly Cupcake. Så missa inte det! Speciellt inte Äppelrosorna som kommer upp i helgen, de är fantastiska!

Dela

Skriv en kommentar

 1. Grattis Danielle!
  Good things happen to people who work their asses of and never give up! 🙂
  Kram P

  1. Tack Pernilla! Jag är så glad för er som följt mig så länge <3

 2. Stort grattis än en gång och hoppas resan hem gick bra. Så roligt att få träffas och ser fram emot att botanisera bland alla dina recept. Kram från Annelie

  1. Tack Annelie! Det var jätteroligt att träff dig och jag hoppas vi ses fler gånger! Kram Danielle

 3. Jag har följt dig i flera år och lagat många av dina recept (jag kan ha lagat hallon och lime-blondies:arna mer än en gång, de är gudomliga). Du är mycket välförtjänt av priset!

  1. Tack Ella! Vad roligt att höra!

 4. Stort grattis, väldigt välförtjänt! 🙂

  1. Tack Krista!

 5. Gratulerer så mye! Jeg kom nylig over din nettside, som har veldig bra oppskrifter. : ) Jeg har bakt siden jeg var 6-7 år gammel og ”ser” fort hva som er en god oppskrift. Fant mye inspirasjon hos deg. Fin nettside med vakre bilder har du også. Masse lykke til videre! : ) Hilsen fra Kristine, Norge

 6. Anja Lindhardt says:

  Super cool blog med fantastiske opskrifter som kan bruges som cool snack til en anden hot snack nemlig ebogen ”Direktørens sekretærer” av N. Johansson!! 1000 tak for en god blog!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close
Close