Polkagrisskorpor

Betyg: 0.00
(0)
14 december, 2009

skorpor med polkagris

En skorpa till kaffet är alltid gott, en polkagrisskorpa är ännu godare! Detta är min mammas specialité och är fantastiskt gott, lagom smakrika och knapriga, perfekt vid TV:n på kvällen.

 
skorpor med polkagris

Polkagrisskorpor

Inget betyg än

Ingredienser
  

  • 100 g smör
  • 1 dl socker
  • 2 st ägg
  • 1 tsk bakpulver
  • 4 -5 dl vetemjöl
  • 1 dl polkagris, krossade

Instruktioner

  • Rör smör och socker pösigt, tillsätt äggen och vispa kraftigt. Blanda bakpulver, vetemjöl och polkagris krosset. Arbeta in i degen. Dela i tre längder och lägg på bakplåtsklädd plåt. Grädda mitt i ugnen i 200 grader i ca 15 min. Skär längderna i 2 cm sneda bitar. Torka dom i eftervärme med ugnsluckan lite på glänt.
Author: Danielle
Dela
Loading comments...
Like 0
Close
Close