Peanut Butter Fudge Brownies

Betyg: 0.00
(0)
29 mars, 2010

Det är någonting med brownies, ibland kan jag bara inte sluta tänka på dem! Tyvärr är det också löjligt enkla att baka och variera så det är så lätt hänt under ett häftigt chokladsug att man finner sig med en form i kylskåpet en halvtimme senare. Illa, mycket illa. Denna gången toppade jag vanliga enkla (men ack så supergoda) brownies med en jordnötsfrosting och resultatet blev to die for. Det bara är något med brownies, helt eneklt.

Peanut Butter Fudge Brownies

Inget betyg än
Servings 9 st

Ingredienser
  

  • 200 g smör
  • 200 g mörk choklad
  • 3 st ägg
  • 3 dl socker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 dl vetemjöl

Jordnötsfrosting

  • 75 g smör
  • 1 dl jordnötssmör, smooth
  • 1-2 msk mjölk
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 250 g florsocker

Instruktioner

  • Smält smöret och chokladen på låg värme i en kastrull, ställ åt sidan för att svalna lite. Blanda försiktigt ner de andra ingredienserna och rör till en jämn smet. Klä en form, ca 20 x 20 cm, med bakplåtspapper och häll i smeten. Grädda i ca 20 minuter i 175 grader. Kakan ska vara lite lös i mitten men ha fasta kanter.
  • Låt smöret nå rumstemperatur, vispa det mjukt med elvisp. Blanda i alla ingredienser utom florsockret och vispa det till en jämn smet. Tillsätt florsockret lite i taget till en bra konsistens som kan bredas på en kaka. Bred på fyllningen på den helt avsvalnade kakan och ställ den i kylen för att stelna. Skär i lagom stora bitar och servera.
Author: Danielle
Dela

Skriv en kommentar

  1. O hjälpas vilka godasaker du bjuder på denna morgonen. Bäst att inte visa för sambon. ;0).
    Ha en bra dag !!

  2. jösses vad gott det såg ut!

  3. Oj, oj, oj. Klockan är inte ens 8 på morgonen men jag vill genast ha såna här! Fy, så goda de ser ut!!

  4. Sjukt va goda dom ser ut!!!
    Funkar frostingen med jordnötssmör med krokant i, tror du??
    Har en sån burk hemma nämligen… 🙂

  5. Reb,
    Det tror jag absolut att det gör. Testa!

  6. Så sjuuukt bra dom blev!! Nåt att spara till julbaket det!(Om ingen äter upp dom förstås) 😀
    Riktigt shysst sida du har! Helt fantastiska recept!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Like 0
Close
Close