Go Back
+ servings

Peanut Butter Fudge Brownies

Inget betyg än
Servings 9 st

Ingredienser

  • 200 g smör
  • 200 g mörk choklad
  • 3 st ägg
  • 3 dl socker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 dl vetemjöl

Jordnötsfrosting

  • 75 g smör
  • 1 dl jordnötssmör smooth
  • 1-2 msk mjölk
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 250 g florsocker

Instruktioner

  • Smält smöret och chokladen på låg värme i en kastrull, ställ åt sidan för att svalna lite. Blanda försiktigt ner de andra ingredienserna och rör till en jämn smet. Klä en form, ca 20 x 20 cm, med bakplåtspapper och häll i smeten. Grädda i ca 20 minuter i 175 grader. Kakan ska vara lite lös i mitten men ha fasta kanter.
  • Låt smöret nå rumstemperatur, vispa det mjukt med elvisp. Blanda i alla ingredienser utom florsockret och vispa det till en jämn smet. Tillsätt florsockret lite i taget till en bra konsistens som kan bredas på en kaka. Bred på fyllningen på den helt avsvalnade kakan och ställ den i kylen för att stelna. Skär i lagom stora bitar och servera.
Author: Danielle