Ta fram din matberedare och mixa kokosflingorna tills de är lite mer finmalda. Blanda ner mandelmjölet och mixa ihop dem noga till ett så fint mjöl som möjligt. Tillsätt kokosolja, agavesirap och salt. Mixa till en smulig deg. Den kommer inte gå ihop utan vara väldigt smulig. Testa så du kan trycka ihop den med fingrarna utan att de smular sönder. Om inte mixa ner lite mer kokosolja.
Använd kokosolja för att smörja en pajform med löstagbar botten. Det fungerar också bra att använda en springform med löstagbar botten. Häll i degen och tryck ut den i formen, tänk på att trycka upp ordentligt på kanterna också men hålla den såpass tjock där att inte kanten går sönder så lätt. Grädda i 175 grader i cirka 15 minuter. Pajskalet ska ha fått en fin gyllene färg. Låt det svalna helt så att det är helt kallt. Du kan med fördel förbereda skalet dagen innan.
Skölj ur mixerskålen. Smält chokladen över vattenbad. Lägg i tofun och mixa ordentligt. Tillsätt resten av ingredienserna till chokladkrämen och mixa till en slät kräm. Bred ut krämen i det kalla pajskalet och ställ in i kylen så att pajen stelnar. Det tar cirka 2-3 timmar. Servera men lite vispad kokosgrädde eller bara som den är.