Vaniljpulvret igen

15 juni, 2009

När jag tipsade om det här vaniljpulvret för ett tag sedan så var det många som frågade vart man kunde få tag på det och själv har jag köpt det på ICA Focus i Göteborg. De har allt möjligt spännande och är värda ett besök när man ändå är på Liseberg om man nu inte som moi bor i stan.
 
Men hur som helst så blev jag ju väldigt glad då jag hos Johan på Matgeek hittade samma pulver och en länk till en internethandel som säljer det! Så nu kan även ni läsare som inte bor eller har vägarna förbi Göteborg också få tag på detta fina vaniljpulver som smakar otroligt mycket god och RIKTIG vanilj!
Share the love

Join the Conversation

 1. Hej Höna!
  Kan du köpa med dig ett sådant hem.
  Kram Mamma

 2. Hej, marshmallowfondant är typ lika söt som sugarpaste, fast smakar som marshmallow då förstås! Själv gillar jag varken, sugarpaste,MMF eller marsipan skumt nog! Men syrran (igen)o min äldste son kan äta hela figurer, jag klarar inte sånt, hha ha..

 3. jag köper alltid det där vaniljpulvret, hittade det första gången när jag bodde i usa och var hemma och hälsade på min mormor i älvsbyn. konstigt att en liten by av alla ställen hade det i sitt sortiment. 🙂

 4. Ska helt klart köpa hem det här, såg det på en butik här i Stockholm måste tillbaka & så får det bli att lyxa med att köpa dyrt kakao.
  Blir intressant att känna hur stor skillnaden blir i smaken 🙂

 5. Hej!
  Bakade just mini-cupcakes med ditt student-recept och använde sådant vaniljpulver istället för vanligt vaniljsocker. Har inte hunnit smaka ännu, men de ser rysligt goda ut.

  Jag tycker din sida är helt fantastisk med alla recept och vacka bilder. Vill gärna länka till dig från min blogg. Hoppas det är OK?

  Ha en fin kväll!

 6. Mitt lilla tips för dagen – vaniljpulvret finns på Coop Forum för 29:90! Ett kap, med tanke på att den entusiastiska ”konditorn” tar sig igenom en burk ganska snabbt.

 7. Det finns även sådant i Mölnvik ICA kvantum i Värmdö, Stockholm. Oj så många namn det blev i en mening. hihi

 8. Pulvret går att köpa på Ica Ekängen i eskilstuna för ca 30 kr! har även sett det i flera andra butiker i eskilstuna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close
Close