Stockholm Food & Wine och Matbloggsträff

12 november, 2016

[vc_row][vc_column][vc_row_inner equal_height=”yes”][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”5050″ img_size=”full”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”5051″ img_size=”full”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Jag har haft två fantastiska dagar uppe i Stockholm på Sthlm Food & Wine. Det är alltid kul att gå på mässa och titta på nyheter och sådant som man annars kanske inte skulle stöta på. Sen tycker ju jag personligen att det är alldeles för lite mat och lite mycket vin. Precis som förra året hålls mässan samtidigt som Fotomässan. För mig är det ju en match made in heaven. Och med hem på tåget har jag nu ett sprillans nytt stativ som det ska bli kul att testa! 

Uppe på mässan hade jag också äran att vara en del av Matbloggsträffen som hölls i samband med Matbloggspriset. Jag pratade om sökmotoroptimering, vilket är vad jag sysslar med om vardagarna när jag inte kreerar i köket. Det var jättekul att få kombinera sit jobb och sin passion! Det gör jag ju annars också, men inte så att jag delar det med någon annan. 

Spana gärna in vinnarna av Matbloggspriset 2016! Jag vet hur mycket det betydde för mig förra året så kika in hos dem och låt dig inspireras. [/vc_column_text][vc_column_text]Stora Matbloggspriset
Linnea Seidel, Linneas skafferi

 Folkets val
Gustav Johansson, Jävligt gott

Matbloggsprisets Hedersutmärkelse
Linda Hörnfelt, Influencers of Sweden

Bästa Dryckesblogg
Niklas Jörgensen, Mad about Madeira

Bästa Bak- och dessertblogg
Camilla Hamid, My Kitchen Stories

Bästa Foto
Diana Dontsova, By Diadonna[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Share the love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close
Close