Hur snurrar man kanelbullar?

19 januari, 2014

 

Jag hoppas ni alla har haft en underbar start å det nya året. Själv firade jag in 2014 med att bli supersjuk och ligga nedbäddad med hög feber i över en vecka. Inte världens bästa tajming heller eftersom jag skulle lämna in min examensuppsats. Efter att ha suttit dag och natt sedan dess så har jag nu efter 5,5 år på universitetet äntligen blivit klar. Så nu letar jag spännande jobb! Det känns riktigt konstigt att vara klar faktiskt, men skönt också såklart.

När allt runt omkring tog så mycket plats så fick bloggen vila lite. Men jag har jobbat på något spännande för er de senaste dagarna, bloggens första videoinlägg! Jag har aldrig redigerat film innan så det var spännande. I klippet visar jag hur jag snurrar mina kanelbullar. För länge, länge sedan fotade jag en guide till detta och den är fortfarande bland de mest lästa inläggen här på bloggen. Idag tittar jag på den där guiden och ryser lite, det är helt otroligt vad man utvecklas med lite tid och tålamod. Så jag bestämde mig för att fota om den där guiden. Men när jag väl höll på så insåg jag att det nog är lättare att titta på en film. Plus att jag själv hade lite svårt att fota och snurra samtidigt, var är ens assistenter när man behöver dem?

Men här är den i alla fall, filmen om hur man snurrar kanelbullar. Blir ni sugna på att baka bullar så hittar ni flera goda recept HÄR. Hojta till och säg vad ni tycker!

 

Dela

Skriv en kommentar

 1. mycket enkelt att förstå !! fler såna fina inlägg. Även jag vågar mig på att baka bullar nu tror jag, skall prova då jag är ensam hemma.

 2. Cristina Ackerberg says:

  Mina barn-barn bara älskade dessa snurrade kanelbullar. Tack för en fin blogg och alla andra( nya)ideér.
  Vänl. Hälsn. Cris.

  1. Vad roligt att ni fick en rolig bakstund tillsammans och något gott att smaska på efteråt!

 3. sitter och tittar i ditt arkiv som trollbunden. och hoppas i hemlighet på att du hittar jobb i småland så kanske kanske du kommer att kunna ta uppdrag och baka bröllopscupcakes/kakor n’ stuff till mig 2015. åh det hade varit något!

 4. Imponerad av din mycket proffsiga film! Så smart! Nu blev jag sugen på att baka bullar 🙂

 5. Tack för en jättebra film! Nu kommer mina bullar också att bli jättefina

 6. Hade lust att baka kanelbullar helt plötsligt men ville göra dem något annorlunda så jag hamnade här. Det var en proffsigt gjord kortfilm tycker jag. Enkel och rak på sak, vilket är det bästa : D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close
Close